KÖZLEMÉNYEK  2021. március 05.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Étkezésbefizetések lemondása

Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.03.04-én bejelentett járványügyi intézkedések miatt az iskolai étkezésbefizetéseket központilag lemondtuk 2021.03.31-ig. Ügyeleti igény esetén kérjük, hogy a kívánt napokat állítsák vissza a Lakoma programban.
Belépés: https://lakoma.mexxa.hu/lakoma/indexsz.html

Amennyiben a visszaállítást nem tudják elvégezni, a szokásos módon a területi koordinátorokhoz fordulhatnak segítségért:

Curkán Barbara (Telefonszám: 06/20-382-0064, e-mail cím: curkanbarbara@gesz.kispest.hu): Kispesti Móra Ferenc Ált. Isk., Óvoda és EGYMI, Kispesti Erkel Ferenc Ált. Isk., Kispesti Puskás Ferenc Ált. Isk.
Filep Zoltánné Ica (Telefonszám: 06/20-382-1631, e-mail cím: filepica@gesz.kispest.hu): Kispesti Pannónia Ált. Isk., Kispesti Kós Károly Ált. Isk., Kispesti Deák Ferenc Gimnázium
Ladányi Gyula (Telefonszám: 06/20-382-1602, e-mail cím: ladanyigyula@gesz.kispest.hu): Kispesti Vass Lajos Ált. Isk., Kispesti Bolyai János Ált. Isk.
Pákozdi Krisztina (Telefonszám: 06/20-382-1613, e-mail cím: kovacskriszti@gesz.kispest.hu): Kispesti Eötvös József Ált. Isk., Kispesti Gábor Áron Ált. Isk.

A lemondások, a hónapzárást követő későbbi befizetésnél beszámításra kerülnek.

Március hónapban az április hónapra vonatkozó készpénzes ebédbefizetést nem tartunk. Amennyiben szeretnének erre az időszakra befizeti online, bankkártyával vagy utalással megtehetik a fenti linken belépve. Ha még nem regisztráltak a területi koordinátoroktól tudják elkérni az egyedi kódjukat a fenti elérhetőségeken. Kérjük, hogy minden esetben vegyék figyelembe azt, hogy melyik iskolához kit kell keresni, mert a rendszer nem átjárható, a területi koordinátor csak abban az iskolai programban tud ügyet intézni, amelyik fel van hozzá sorolva.

Az iskolákban egyadagos, ételdobozban kiszerelt ebédet tudunk biztosítani.

Szíves együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Tisztelettel:

Zubor Attila
GESZ Igazgató 

menza-etel