KÖZLEMÉNYEK  2021. május 04.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kinyitnak a könyvtárak

Újranyitja könyvtárait, így a kispestit is a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. Az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók és a felügyeletük alá tartozó kiskorúak 2021. május 5-től látogathatják az intézményeket.

fszek

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár a Kormány 194/2021. (IV.26.) rendeletének megfelelően, a fenntartó Fővárosi Önkormányzattal egyeztetve, 2021. május 5-től újranyitja könyvtárait az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező olvasók és a felügyeletük alá tartozó kiskorúak számára. A 18 éven aluliak önállóan csak saját védettségi igazolvánnyal léphetnek be a könyvtárba. A belépéskor a dokumentumokat ellenőrzik. A könyvtárba belépők részére a maszkhasználat és a távolságtartás kötelező, míg a kézfertőtlenítés ajánlott.

Azok számára, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, a könyvtár fenntartja az épületen kívüli Könyvtári Cserepont szolgáltatását. Az újranyitásról az olvasókat e-mailben, a honlapon, közösségi felületeken, az országos és a kerületi médiákon keresztül, valamint a könyvtárak előtt elhelyezett plakátokon tájékoztatják.

Részletek:
https://www.fszek.hu/News/2021-majus-5-en-ujranyit-a-fovarosi-szabo-ervin-konyvtar?fbclid=IwAR0mqATdLOhCabOuoc_4_zSOmSEFv611v5spbxIGsVkhU4DRnLkQZwlwJrs