KÖZLEMÉNYEK  2021. szeptember 07.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Továbbra is igényelhető a vakcinataxi

A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat akadálymentes kisbusza Kispest közigazgatási területén belüli oltópontra vagy Dél-Pest (VIII., IX., X., XX. kerület) bármely oltópontjára továbbra is térítésmentesen szállítja a kispesti lakó-, vagy tartózkodási hellyel rendelkező idős, egészségügyi állapota alapján rászoruló és/vagy mozgásukban akadályozott kispestieket.

vakcinataxi

Az oltakozók szükség szerinti szállításáról (betegszállító, mentő) a protokoll alapján a háziorvos intézkedik.

Amennyiben a szállításhoz az intézmény akadálymentes gépjárműve is elegendő, akkor vehető igénybe az intézményi személyszállítás, melynek indítását a háziorvos kezdeményezheti a 06-30-463-2120-as vagy a 06-1/280-7925-ös telefonszámon (hétfőtől-csütörtökig: 08:00-16:00, pénteken: 8:00-13:30 óráig), valamint a segitokez@kispest.hu e-mail címen.

A szállítás megszervezéséhez szükséges adatok: bejelentő orvos neve és e-mail-címe, oltandó neve, telefonszáma, lakcíme (ahonnan a szállítást kéri), az oltás időpontja és helyszíne.

Az igények leadásakor kérjük szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a kisbusznak hétfőtől-csütörtökig 16:00 órára, pénteken 15:00 órára vissza kell érkeznie az intézmény telephelyére.

Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat