KÖZLEMÉNYEK  2022. május 16.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Virágot az OTTHONunkba!

Ezzel a címmel indul a kispesti Családok Átmeneti Otthona a Let’s Colour pályázaton.

A 7 rászoruló családnak otthont adó két szociális intézmény egyikében az udvar színesítésére pályáztak az Otthon munkatársai.

A Let’s Colour pályázat nyertese az elszürkült, leromlott közösségi térben található beltéri vagy kültéri falfelületet tudja színekkel újjávarázsolni. A nyeremény része a designer által elkészített terv és kivitelezéshez szükséges színű és mennyiségű festék.

A bent lakó nehéz sorsú családok életében fontos szerepet tölt be a belső udvar, amely valójában egyfajta közösségi térként funkcionál. A gyerekek gyakran játszanak itt együtt, a felnőttek pedig maguk gondozzák, így az Otthonból kikerülve környezettudatosabb hozzáállásukkal példát mutatnak majd az új lakókörnyezetükben és a gyermekeik számára is.

Amennyiben a projekt elnyerné a Let’s colour pályázat díját, akkor a megvalósításban részt vevő családok önkéntesekkel kiegészülve maguk festenének, ezzel olyan készségeket, képességeket sajátítanának el, amely később a szemléletüket is formálnák, és még inkább magukénak éreznék az Otthont.

A bentlakó gyermekek már színes falakkal álmodnak, megrajzolták kedvenc figuráikat, amit szívesen látnának viszont nagyban. Ahhoz hogy ez meg tudjon valósulni, május 16-tól mindennap érdemes szavazni május 27. 12.00-ig. Fontos hogy minél több szavazat jöjjön össze, ugyanis az első három helyezett kerül be a szakmai zsűri elé, amely dönt a győztes pályázóval kapcsolatban.

Kérjük Önt is, hogy vegyen részt a két hétig tartó szavazásban május 16-27ig, és mindennap adjon le egy szavazatot az alábbi linken:
https://letscolour.hu/palyazat/szneket-az-otthonunkba

A szavazás regisztráció után lehetséges, mert minden személy csak egy szavazatot adhat le naponta.

Szavazásra fel! Színeket az OTTHONunkba!

Köszönjük!

Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum

csao-palyazat