KÖZLEMÉNYEK  2022. szeptember 20.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Barnakőszén-igények előzetes felmérése

A Magyar Államkincstár a következő felhívás közzétételét kérte az Önkormányzatoktól:

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A fentiek okán a Belügyminisztérium megbízásából az önkormányzatokon keresztül felmérést készít a széntüzelésre alkalmas fűtőberendezésekről, és a téli időszakra szükséges szénmennyiségről.

Kérjük a lakosság együttműködését, és az alábbi kérdőív kitöltését 2022.09.29. 12 óráig.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy egy háztartás összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakóhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás.

A kérdőívet megküldhetik elektronikusan a szocialis@kispest.hu e-mail címre vagy papír alapon. A kitöltése 1-2 percet vesz igénybe!

Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva elérhető.
A kérdőív kitöltésével automatikusan elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

A kérdőív ide kattintva elérhető.
Amennyiben a kérdőív kitöltése elektronikus úton akadályba ütközik, papír alapú kérdőív a Kispesti Polgármesteri Hivatal Portáján kérhető, és az ott elhelyezett gyűjtődobozba bedobható.

Fontos: az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Együttműködésüket köszönjük!

Humánszolgáltatási és Szociális Iroda

szen