KÖZLEMÉNYEK  2016. április 12.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Forgalmi rend változása az Ady Endre úton

Tisztelt Kispestiek!

2016. április 13-tól (szerda) május 13-ig (péntek) a 42-es villamos helyett pótlóbusz szállítja az utasokat a teljes vonalon, mert az Ady Endre úton a Tálas utca–Arany János utca–Kisfaludy utca között vágánycserét végeznek. 2016. április 13-tól, április 27-ig, a 151-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik.

42-es pótlóbusz
A munkák ideje alatt a 42-es pótlóbusz a Kispest, Tulipán utca felé a Határ út M (felszállóhely)–Ferde utca–Ady Endre út–Vas Gereben utca–Tóth Árpád utca–Tulipán utca–Ady Endre út–Kispest, Tulipán    utca    útvonalon   halad. A munkák ideje alatt a 42-es pótlóbusz a Határ út M felé a Kispest, Tulipán utca–Ady Endre út–Mátyás király utca–Üllői út–Határ út M (leszállóhely) útvonalon halad.

151-es autóbusz
2016. április 13-tól (szerda) április 27-ig (szerda) a 42-es villamos felújításával összefüggő munkák miatt a 151-es autóbusz a Hunyadi utcáról az Ady Endre útra és az Ady Endre útról a Hunyadi utcára nem tud kikanyarodni, ezért az autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik.
2016. április 13-tól (szerda) április 27-ig (szerda) a 151-es autóbusz a Csepel, Határ utca felé a Báthory utcán az Ady Endre úti kereszteződésig a menetrend szerinti, majd a Báthory utca–Esze Tamás utca–Hunyadi utca módosított útvonalon halad. Az útvonal-módosítás megállóhelyet nem érint.
2016. április 13-tól (szerda) április 27-ig (szerda) a 151-es autóbusz Kőbánya alsó vasútállomás felé a Hunyadi utcán az Esze Tamás utcai kereszteződésig a menetrend szerinti, majd az Esze Tamás utca–Kisfaludy utca módosított útvonalon halad. Az Ady Endre út (Hunyadi utca) megálló kimarad.

A munka jóváhagyott és kitáblázott ideiglenes forgalmi rend betartásával történik.

A 151-es autóbusz módosított útvonala miatt április 13-tól április 27-ig a Báthory u. (Ady E. út–Esze T. u. közötti szakasza) az Esze T. u. felé, a Kisfaludy u. (Esze T. u.–Ady E. út közötti szakasza) az Ady E. út felé lesz egyirányú.
    
Gajda Péter, Kispest polgármestere

ady-bkv02