KÖZLEMÉNYEK  2016. április 28.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ne menj el mellette!

Várunk minden kispesti tenni vágyót 2016. május 28-án, szombaton 10-13 óra között (ESŐNAP június 4., szombat) a XIX. kerületi Csokonai utca–Üllői út–Irányi utca–Bem utca által közrefogott füves parkban, hogy együtt tisztítsuk meg a területet a nem kívánt kutyapiszoktól.

A rendezvényen a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat előadást tart a felelős állattartásról, a féregtelenítés és parazitamentesítés fontosságáról, a kutyafuttatói és kutyasétáltatói etikettről, és még sok más kutyatartókat érintő témáról és igyekszik közelebb hozni a kutyás és nem kutyás társadalom nézeteit a békés együttélés érdekében.

Kérjük, a rendezvényt látogató ebeket csak pórázon vezessék, és hozzák magukkal a kutyák oltási könyvét. A rendezvényt kizárólag oltott kutyákkal lehet látogatni. A chip és a kötelező oltás meglétét a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat munkatársai a rendezvény egész területén ellenőrzik.

A rendezvényen a Kispesti Önkormányzat és a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat biztosítja a szükséges anyagokat, zsákok, kesztyűk, lapátok formájában. A rendezvényen bárki részt vehet, de a gyűjtésben csak 18 év feletti, cselekvőképes személyek.

A gyűjtésben résztvevőknek apró ajándékokkal kedveskedünk.

Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat

kutya