KÖZLEMÉNYEK  2016. augusztus 04.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Tájékoztatás Kispest településfejlesztési koncepciójának kidolgozásáról

A kidolgozást megelőzően, a partnerség keretén belül előzetesen tehetnek észrevételeket, javaslatokat a kerület jövőjéhez

Tisztelt Kispestiek, Civil Szervezetek, Vállalkozók!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest Főváros XIX. Kerület Kispest Önkormányzata megkezdte a településfejlesztési koncepcióról, az integrált városfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) 30. § (1) bekezdése alapján településfejlesztési koncepciójának és integrált településfejlesztési stratégiájának kidolgozását.

Az önkormányzat partnerségi tervében (292/2013. (V. 16.) Ökt. határozattal elfogadva) és a Rendeletben rögzítetteknek megfelelően a kispestiek véleményt nyilváníthatnak, javaslatokat, észrevételeket tehetnek a megjelenést követő 30 napon belül. Kérem, a témához kapcsolódóan gondolataikat írásos formában (e-mailen vagy postai úton) juttassák el a Főépítészi Irodára (1195 Budapest, Városház tér 18-20. III. em. 93-94-95-ös szoba, e-mail: ringbauer@hivatal.kispest.hu, foepitesz@kispest.hu).

Jelen tájékoztatás a koncepció készítésének előzetes tájékoztatási szakasza, melynek során kérdőíves felmérést is végez a terv készítője. Az alábbi linken megtalálható kérdőív kitöltésével és visszaküldésével nagymértékben segíti a munkánkat.

Tisztelettel:
Gajda Péter, Kispest polgármestere

Felhívás a kispestiek számára (pdf)

Lakossági kérdőív (online kitölthető)

Lakossági kérdőív (letölthető – doc)

kispest