KÖZLEMÉNYEK  2017. március 05.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Apró Talpak Játszóház

Készségfejlesztés, közösségfejlesztés gyermekek és családjaik számára a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Család és Gyermekjóléti Központjában.

Apró Talpak Játszóházunk heti két alkalommal, hétfőn és szerdán 9 órától 13 óráig várja a hátrányos helyzetű, 0-6 éves gyermeket nevelő, az intézmény által gondozott családokat.

A jól felszerelt, fejlesztő játékokkal, mozgásfejlesztő eszközökkel kialakított játéktér kiváló közeg arra, hogy a gyermekek megfelelő környezetben játszhassanak, képességeiket kibontakozhassák. Szakembereink figyelemmel kísérik a családokat, a fejlődésben bármilyen téren megkésett gyermekről jeleznek szülőnek, családsegítőnek, de a tehetségek gondozását is előtérbe helyezik.

A játszóház kiemelt célja: az integráció jegyében segíteni ügyfeleinket a szülői szerepek megerősítésében, cél a gyermekek egészséges életre nevelése.
Programokkal színestjük a játszóházas napokat: pl. közös éneklés, kézműves tevékenységek, kötetlen beszélgetések, gyermekneveléssel, családi élettel kapcsolatos tanácsadások gazdagítják szolgáltatásainkat.

2016 októberében a Kispesti Önkormányzat környezetvédelmi pályázatán különdíjat kaptunk: a támogatás segítségével Zöldműves klubnapokat tartunk, fűszernövénykertet alakítunk ki, közösen kertészkedünk.

Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Család és Gyermekjóléti Központja 

apro-talpak