KÖZLEMÉNYEK  2017. július 11.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Parkolóépítés a Kisfaludy utcában

Tisztelt Kispestiek!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy a Kisfaludy utcában parkolóépítési munkák kezdődnek várhatóan július második felében. A beruházás teljes költségét a Kispesti Önkormányzat finanszírozza.

Az építés két területen történik, egyrészt a 2-16. számok előtt végig az aszfaltjárdán 20, másrészt a 16-18. számok előtt a meglévő, gyephézagos parkoló folytatásaként 12 új parkolóhely lesz kialakítva. Az összesen 32 parkolóhely kialakítása részben legalizálja a mostani parkolási szokásokat, részben 12 új helyet biztosít. A parkolók építésével egyidejűleg a 16-18. számok előtt új járda is épül.

Mindkét parkoló kialakításra engedélyezett és a BKK által jóváhagyott, valamint a környék lakóival korábban egyeztetett tervek készültek.

A kivitelezési munkák a kezdéstől számítva kb. két hetet vesznek igénybe. Az ebben az időszakban esetleg előforduló kellemetlenségekért kérjük szíves türelmüket és megértésüket. A kivitelezés ideje alatt a zavartalan gyalogosforgalmat a kivitelező biztosítja.

Amennyiben a kivitelezéssel kapcsolatos észrevétele, kérdése lenne, kérem, keresse bizalommal a beruházást koordináló Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetőjét, Patek Gábort, aki készséggel ad további felvilágosítást a 347-45-33-as telefonszámon, vagy a varosgazd@kispest.hu e-mail címen, illetve személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási idejében.

Tisztelettel:
Gajda Péter polgármester 

parkolo