KÖZLEMÉNYEK  2018. május 28.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kültéri élmény- és gyerekmedence nyílik az uszodakertben

Idén nyáron megnyílnak a harmincadik születésnapját ünneplő Kispesti Uszoda kültéri medencéi, amelyeket immár egész nyáron használhatnak vendégek. Az új élménymedencét és gyermekmedencét újfajta, speciális jegyekkel lehet igénybe venni. Az uszodakertet közkívánatra minden jeggyel és bérlettel látogathatják a látogatók.

Az idén 30 éves Kispesti Uszoda kertjében megnyílik a két új kültéri medence, amelyeket újfajta jegyekkel használhatnak a vendégek. Az uszodakert szolgáltatásairól azoknak sem kell lemondaniuk, akik csak a beltéri medencéket veszik igénybe. Az uszoda vezetése olyan jegytípusokat dolgozott ki, amelyek révén mindenki csak azért fizet, amit használni szeretne.

Akár három órás hűsölés a kültéri medencékben

A tíz méter átmérőjű élménymedencét és az öt méteres gyermekmedencét sövény választja el az uszodakert többi részétől, és külön beléptető-kapun közelíthetők meg. Az új medencék használatához két különböző jegyet kell egyszerre megvásárolni. Először is szükség van egy úgynevezett egész napos jegyre, amellyel az uszodakertet és a beltéri medencéket akár nyitástól zárásig használhatjuk. Emellett pedig egy „Külső medence kiegészítő jegyre” van szükség ahhoz, hogy a kültéri medencéket is igénybe vehessük. A kültéri medencék három órás turnusokban használhatók. A kiegészítő jeggyel egy turnus ideje alatt, tehát akár három órán keresztül korlátlan alkalommal léphetünk be a kültéri medencék területére. A három órás turnusok délelőtt 8-kor és 11 órakor, délután pedig 14 és 17 órakor kezdődnek, azonban egyes hétköznapokon a reggel 8 órás turnus idején az uszoda nyári táborozói használják a medencét; ilyenkor erre a turnusra nem lehet jegyet váltani. A turnus vége előtt 15 perccel a medencéket el kell hagyni. Mivel a medencék kapacitása korlátozott, az egyes turnusokra jegyet csak aznap, meghatározott időpontokban, korlátozott számban lehet váltani annak érdekében, hogy mindenki kényelemesen, kellemesen tölthesse a turnus három óráját az új, hűsítő medencékben. Időpontfoglalásra egyelőre nincs lehetőség.

Úszóknak

A hagyományos, 3 órán keresztül érvényes úszójegyekkel és -bérletekkel a beltéri medencék mellett az uszodakert is használható – a kültéri medencék kivételével –, így úszás után lehetőség nyílik napozásra, miközben a gyerekek használhatják a kerti játékokat.

Kispesti Uszoda 

uszoda-kulso-medencek-jegy201806