KÖZLEMÉNYEK  2020. április 17.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Madarak és fák napi online vers- és énekmondó verseny

Kedves gyerekek és fiatalok!

A Kispesti Szociális Szolgáltató Centrumban évek óta köszöntjük közösen a Költészet napját (április 11.), ahol a jelentkezők kedvenc versüket szokták elszavalni. Ez az esemény idén, a koronavírus járvány miatt sajnos elmaradt.

Hamarosan itt a madarak és fák napja (május 10.), amit idén rendhagyó módon szeretnénk veletek együtt megünnepelni. Azt gondoltuk, hogy a #maradjotthon jegyében, online formában hirdetünk vers- és énekmondó versenyt a kerületben élő 6-18 év közöttiek számára a kispesti Környezetvédelmi Bizottság pályázatának támogatásával.

Mi a teendőtök?

1. Szavaljátok el, énekeljétek el kedvenc madaras, fás, állatos, növényes verseteket-dalotokat - vagyis olyan verset, éneket válasszatok, ami a Madarak és fák napjához kapcsolódik. A szavalatot, dalt vegyétek fel videóra, és küldjétek el nekünk a felvételt.
A cím: kispestimadarak@gmail.com
Beküldési határidő: 2020. május 1.

2. E-mailben visszajelzést küldünk, és kérünk egy nyilatkozatot szüleitektől. Ebben hozzájárulnak ahhoz, hogy a verseny végén készítendő video montázsban megjelenhessen a ti produkciótok is.

3. Figyeljétek az értesítéseket az online felületen, ugyanis május 10-én eredményt hirdetünk! Az első három helyezett értékes tárgyjutalomban részesül, és produkciójuk megtekinthető lesz online felületen is. Ezen kívül minden résztvevő oklevelet kap, és szerepel a video montázsunkban is!

A versenyről további információkat 2020. április 20-tól a Facebookon, a „Madarak, fák, költészet” eseményben olvashattok.

Jó versenyzést kívánunk!

Deákné Császár Gabriella- Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum, pályázati referens
Balogh Eszter – a GNM Színitanoda tanára, énektanár
Deák Viktor - pedagógus

https://www.youtube.com/watch?v=tCSZTmi3BJQ

 viragzo-meggyfa