KÖZLEMÉNYEK  2020. augusztus 12.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kormányablakbusz segíti az ügyintézést augusztus 15-16-án

A személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében a nyár végéig a fővárosban kormányablakbusz áll az ügyfelek szolgálatába Budapest Főváros Kormányhivatalának szervezésében.

kormanyablakbusz2

Az ügyintézések további egyszerűsítése és gyorsítása érdekében nyáron Budapesten két mobil kormányablak működik hétvégente, ennek köszönhetően szombati és vasárnapi napokon is lehetőség van a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre.

Az augusztus 15-16-i hétvégén a fővárosban az egyik kormányablakbusz a XIX. kerületi OBI áruház (1191 Budapest, Vak Bottyán u. 75/A) parkolójában, 8 és 16 óra között várja az ügyfeleket személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre, amely az alábbiakra terjed ki: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, útlevél, valamint Ügyfélkapu és diákigazolványhoz szükséges NEK-regisztráció. A helyszínen felvett igények és előkészületek alapján a kiállított igazolványokat postai úton kézbesítik, kivéve a lakcímkártyát és az ideiglenes személyi igazolványt, amelyek a helyszínen átvehetők.