HÍREK  2021. augusztus 11.      695
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Füzetcsomagot kapnak a kispesti gyerekek

A kormányzati megszorítások ellenére idén is kapnak füzetcsomagot az önkormányzattól a kispesti általános iskolák (12 intézmény) alsó tagozatos diákjai, valamint az 5. osztályos tanulók.

Füzetcsomagot kapnak a kispesti gyerekek
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)

Füzetcsomagokkal közel tíz éve segítjük a kispesti szülőket és a gyerekeket, az általános iskolák első öt évfolyamába járó diákok kapnak egy teljes szettet – tájékoztatta lapunkat Gajda Péter polgármester. – Ezeket mindig egy szakmai stáb készíti elő, tehát pontosan olyan típusú füzetek kerülnek a csomagokba, amikre szükségük lesz a gyerekeknek. A füzeteket már kiszállították az intézményekbe – tette hozzá a polgármester.

A kormányzati elvonások és megszorítások ellenére idén közel 2,5 millió forintot költött erre az önkormányzat. Ebben az évben több mint 21 ezer füzet került a csomagokba.

Az alábbi intézményekbe kerültek a füzetcsomagok: Bolyai iskola, Gábor iskola, Erkel iskola, Eötvös iskola, Kós iskola, Pannónia iskola, Puskás iskola, Vass iskola, Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet, Ady Endre Református Általános Iskola, Karácsony Sándor Rózsatéri Református Általános Iskola, Reménység Katolikus Általános Iskola.