HÍREK  2022. szeptember 28.      471
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Fiatalok és idősek is sportoltak

Együtt rendezte meg a Kispesti Sportközpont az Európai Sportnapot és a Nyugdíjas Sportnapot a Tichy Lajos Sportcentrumban kedden.

Fiatalok és idősek is sportoltak
A képre kattintva galéria nyílik. (13 kép)

A rendezvényen Kertész Csaba alpolgármester kívánt jó sportolást kicsiknek és nagyoknak. Elmondta: a sportközpont az Európai Sporthét keretében negyedik éve rendezi meg az Európai Sportnapot, a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is együtt a Nyugdíjas Sportnappal, amely már a 8. ilyen rendezvénye a sporttal is foglalkozó nyugdíjas szervezeteknek.  

A sportnap programjában futás, gyaloglás, nordic walking, petanque, pingpongozás, röplabdázás, kislabdadobás, célba dobás és kapura rúgás szerepelt.

Lehoczki Zoltántól, a sportközpont vezetőjétől megtudtuk: A rendezvényen a Kispesti Nyugdíjasok Szociális és Érdekvédelmi Egyesülete, a Kispest Senior Egészségmegőrző és Sport Egyesület, a Kispesti Nordic Walking Senior Club, a Nyugdíjas Pedagógusok Egyesülete Kispest, a Magyar Szakszervezeti Szövetség Kispesti Szervezete, valamint a Kárász István Természetbarát Egyesület több tagja, a Kispesti Gábor Áron Általános Iskola diákjai és a Kispesti Gyöngykagyló Óvoda ovisai vettek részt, összesen 96-an mozogtak a sportnapon.