HÍREK  2023. május 11.      553
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Takarítás a Határ útnál

A Tisztább és biztonságosabb Budapestért kampány keretében közös fővárosi és kerületi köztisztasági és közbiztonsági akciót tartottak ma a Határ úti közlekedési csomóponton.

Takarítás a Határ útnál
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

Ez egy nagyon intenzíven használt terület, ahol naponta emberek ezrei fordulnak meg. Az összehangolt akció célja, hogy tisztább, kulturáltabb környezettel találkozzanak a kispestiek és az erre utazók. A takarítás már szerda este elkezdődött, csütörtökön rendészeti ellenőrzés is társult az akcióhoz: főképp az alkoholfogyasztást, a tiltott helyen való dohányzást és a közterületi viselkedést ellenőrizték a rendészeti szakemberek – tájékoztatta lapunkat Varga Attila, a kerület közrendjének és tisztaságának felügyeletével megbízott alpolgármester, aki azt is elmondta, hogy a Tisztább és biztonságosabb Budapestért kampány következő kispesti akcióját ismét a KöKi intermodális csomóponton tartják majd augusztus 31-én.

A Határ úti csomóponton tartott közös köztisztasági és közbiztonsági akcióban a BKK, a BKV, a kerületi rendőrkapitányság, a FÖRI, az FKF, a FŐKERT, a Menhely Alapítvány, valamint a Kispesti Rendészeti Központ munkatársai vettek részt.