HÍREK  2016. december 19.      1,212
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ebédet kaptak a legelesettebb kispestiek

Háromszáz adag meleg gulyással, forró teával várta az önkormányzat a kerületben élő mintegy 150 hajléktalant, a Közpark dolgozóit és a mélyszegénységben élő kispestieket a Kispesti Kaszinóban, ma délben.

Ebédet kaptak a legelesettebb kispestiek
A képre kattintva galéria nyílik. (9 kép)

Az emberek meleg helyen fogyaszthatták el ebédjüket, még repetát is kérhettek, távozáskor pedig mindenki karácsonyi csomagot kapott, szaloncukorral, gyümölccsel. A szociális területet felügyelő alpolgármester, Vinczek György és Burány Sándor országgyűlési képviselők mellett önkormányzati képviselők, a cigány önkormányzat vezetői, a Misszió Alapítvány, a Kijárat Egyesület, Vöröskereszt és a Nagyboldogasszony Karitász munkatársai és önkéntesei segédkeztek a szociális ebéd előkészítésében és a nehéz körülmények között élő emberek ellátásában.

Mindenkin segíteni kell, aki rászorul, most közösen, összefogással a legelesettebbek kerültek sorra – mondta el lapunknak Vinczek György, emlékeztetve arra, hogy a múlt héten éppen több mint 1000 nehéz sorsú kispesti család kapott mintegy 16 millió forintnyi önkormányzati pénztámogatást.