HÍREK  2017. január 11.      1,863
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Elköszönt a nyugdíjas szervezet vezetője

A mai éves közgyűlésen jelentette be Medgyes Lászlóné, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) Kispesti Területi és Nyugdíjas Alapszervezetének titkára, hogy 26 év után, február 1-jétől leköszön a vezetői tisztségről.

Elköszönt a nyugdíjas szervezet vezetője
A képre kattintva galéria nyílik. (11 kép)

Az alapszervezet és a MASZSZ elnökségi tagjai mellett Gajda Péter polgármester, Vinczek György és Kertész Csaba alpolgármesterek, valamint Bogó Józsefné önkormányzati képviselő is jelen volt az évértékelőn, amelyen Medgyes Lászlóné foglalta össze az alapszervezet elmúlt 26 és a tavalyi évének legfontosabb történéseit, eseményeit.

A beszámolót követően a MASZSZ vezetői elismerő oklevéllel köszönték meg a leköszönő alapszervezeti titkár kiemelkedő munkáját.

Gajda Péter polgármester úgy fogalmazott, hogy Medgyes Lászlóné Janka élményt, szeretetet, barátságot tudott adni, motorja volt a közösségnek. Vinczek György alpolgármester azt az érdekvédelmi tevékenységét méltatta, amelyet Janka a kispesti nyugdíjasok érdekében végzett. A kerület vezetői virággal köszönték meg negyedszázados munkáját.

A tagok verssel és ajándékokkal köszöntötték Medgyes Lászlónét, aki bemutatta utódját, Kaiczné Spiegel Esztert, és arra kérte a tagságot, hogy nagy szeretettel támogassátok őt, hogy továbbra is eredményesen folytatódjon a munka.