HÍREK  2017. március 24.      1,192
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A belsőépítész családját segíti a báli támogatás

Raj Csaba kispesti belsőépítész nehéz helyzetben lévő családját támogatja a februári jótékonysági bál támogatói jegyeinek és művészeti árverésének bevételéből a KMO és a Kispesti Helikon Kulturális Egyesület a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítvány közreműködésével.

A belsőépítész családját segíti a báli támogatás
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)

A Helikon-tag belsőépítész, Raj Csaba és felesége a KMO-ban vehették át a bál jótékonysági bevételét, mintegy 680 ezer forintot. A mai átadón jelen volt Vinczek György alpolgármester, Gábor Ilona, a KMO igazgatója, Skoda Éva, a Helikon egyesület elnöke és Deákné Császár Gabriella, a közalapítvány elnöke.  

Vinczek György felemelőnek nevezte, hogy az emberek, a bál vendégei ráéreztek: tudnak segíteni.  Gábor Ilona elmondta, nem ez az első eset, hogy a KMO segít valakin, az intézmény már korábban is támogatott rászoruló kispestieket az alapítványon keresztül, ezúttal a Helikon egyesület is az ügy mellé ált. Skoda Éva arról beszélt, hogy a Helikon a tagok műveinek árverésével csatlakozott a jótékonysági bálhoz, közösen örültek annak, hogy az alkotások mintegy 2/3-a elkelt az aukción. Különösen fontos, hogy egy tagjuk családján segíthettek.