HÍREK  2017. július 11.      1,433
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Nyár a javából a Városházán

Hettinger Ágnes képeiből nyílt kiállítás Nyár a javából címmel a Városházán kedd délután. A Kispesti Városháza Tárlat idei 3. kiállítását szeptember 12-ig tekinthetik meg az érdeklődők. 

Nyár a javából a Városházán
A képre kattintva galéria nyílik. (11 kép)

Vinczek György alpolgármester köszöntötte az alkotót, akinek ez a harmadik kiállítása Kispesten: 2016-ban a Forrásházban, idén áprilisban pedig a Wekerlei Társaskör galériájában mutatta be képeit a közönségnek.

Hettinger Ágnes 12 nyári, többségében balatoni képét a barát és pályatárs Vagyóczki Kata ajánlotta a megnyitó résztvevőinek figyelmébe, hangsúlyozva, hogy Hettinger azt festi, amit érez, illetve amit lát.

„Hiszem, az élet szép. Feladatom, hogy minden általam elérhető módon megmutassam ezt másoknak is. Ezért dolgozom, ezért festek, ez tölti ki a mindennapjaim. A festést, mint kifejezési eszközt, túl az ötvenen, egy véletlennek köszönhetem (véletlenek pedig nincsenek), mert hogy nem vagyok végzett festő.  Barátok segítségével önmagam képzem. Elmerengek egy tájban, egy csodás virágban és azt érzem, meg kell mutatnom másoknak is, hogy ők is lássák: az élet szép…” – vall magáról honlapján Hettinger Ágnes.