HÍREK  2017. szeptember 10.      1,292
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

„Próbálj meg lazítani!”

A lelki egészség megtartására és a kikapcsolódásra fókuszált a Forrásház családi egészségnapja szombaton. Burány Sándor országgyűlési képviselő és Bogó Józsefné önkormányzati képviselő is részt vett a rendezvényen.

„Próbálj meg lazítani!”
A képre kattintva galéria nyílik. (21 kép)

A hagyományos egészségprogramok – vérnyomás- és vércukormérés, hallásvizsgálat, gyógytornász – mellett nagyobb hangsúlyt kapott a lélek kondicionálása a Forrásház hagyományos rendezvényén. Egy igazi családi program várta a környék lakóit, gyerekeket és felnőtteket: egész nap volt arc- és pólófestés, színezés, ugrálóvár, pingpong, csocsó, kosárfonás, ruhabörze, hangfürdő. A mentál-kávéházban a Mentőöv című könyv szerzői és dr. Bodrogi Andrea addiktológus várta a vendégeket. Az udvari színpadon délelőtt az Arany óvoda csoportjai, majd az Etude Dance Studio táncosai, délután Éles István humorista és a kubai salsaénekes, Lucio Dominguez szórakoztatta közönséget.

A fizikai és a lelki egészség megőrzésének fontosságára hívja fel a kispestiek figyelmét a programunk. A környék lakói közül egyre többen látogatnak el rendezvényeinkre, a szolgáltatásaink is egyre népszerűbbek, és sok civil szervezet használja a termeinket is. Hosszú távú feladatunknak tekintjük a kispestiek mentális kultúrájának fejlesztését, ezért hirdetjük programjainkat és szolgáltatásainkat a lakosságnak, például a lelki elsősegélynyújtást és a rehabilitációs tanácsadást a megváltozott munkaképességűek számára – mondta el lapunknak a Forrásház szakmai vezetője, Sárkány-Balogh Csilla.