HÍREK  2017. december 11.      1,049
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Köszöntötték az intézményvezetőket

A kerületi nevelési-oktatási, szociális, kulturális és sport ágazat intézményvezetőit, valamint a Humánszolgáltatási és Szociális Iroda munkatársait köszöntötték ma a Halásztanya étteremben. Részt vett az eseményen Szujkó Szilvia, a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottság elnöke és Bak Ferenc, a Külső-Pesti Tankerületi Központ igazgatója is.

Köszöntötték az intézményvezetőket
A képre kattintva galéria nyílik. (10 kép)

Köszöntőjében Vinczek György alpolgármester 2017 fontosabb történései kapcsán megemlítette a hivatali struktúrában történt változást: a Humánszolgáltatási Iroda beleolvadt a Szociális és Gyermekvédelmi irodába. Elmondta, hogy megmaradt a jó kapcsolat az iskolákkal, az önkormányzat folytatta az ígért felújításokat, az intézmények fejlődnek. A kulturális ágazat új feladatok elé néz, az óvodákban jövőre folytatódik a korszerűsítési program, az egészségügy területén az önkormányzat mindent megtesz azért, hogy zökkenőmentes legyen az ellátás.

A vezetők egész éves munkáját megköszönve egy Kodály Zoltán-idézettel zárta beszédét az alpolgármester: „Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának.