HÍREK  2018. március 25.      1,240
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Pannónia iskola győzött a tavaszi úszóversenyen

Harmadik alkalommal nyerte meg 2016 és 2017 után a kerületi általános iskolások hagyományos tavaszi úszóversenyét a Pannónia iskola.

A Pannónia iskola győzött a tavaszi úszóversenyen
A képre kattintva galéria nyílik. (33 kép)

A szombati Tavaszi Úszó Kupán 219 alsós és 185 felsős diák ugrott a Kispesti Uszoda medencéjébe, és mérkőzött meg egyéni számokban és a váltókban. Az alsós úszók Gajda Péter polgármestertől és Kertész Csaba alpolgármestertől, a felsősök Burány Sándor országgyűlési képviselőtől és Vinczek György alpolgármestertől vehették át az érmeket és a díjakat. Az iskolák közötti verseny győztesének járó kupát ezúttal is a Pannónia iskola diákjai emelhették magasba, a második helyet a Kós iskola, harmadikat a Bolyai iskola úszói szerezték meg.

Régi szép hagyomány az őszi és tavaszi általános iskolás úszóverseny, mindig nagy érdeklődés kíséri, a gyerekek szívesen vesznek részt rajta. A méltán népszerű Kispesti Uszoda méltó helyszíne ezeknek a versenyeknek. Az önkormányzat sokat fordított rá az elmúlt években, hogy megújuljon, és egyre korszerűbb legyen a népszerű létesítmény – mondta el lapunknak Gajda Péter.

Részletes eredmények (pdf)

Végeredmény (pdf)