HÍREK  2018. július 19.      1,066
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Felújítják a Kelet utcai Mézeskalács ovit

A vizesblokkok és a konyha felújítását végzik a Kispesti Mézeskalács Művészeti Modell Óvoda Kelet utcai épületében. Az intézményfelújítási program keretében zajló munkálatokat Gajda Péter polgármester, Vinczek György alpolgármester és Kránitz Krisztián, a VAMŰSZ igazgatója is megtekintette.

Felújítják a Kelet utcai Mézeskalács ovit
A képre kattintva galéria nyílik. (9 kép)

Tavaly kezdődött a Kelet utcai óvodaépület teljes felújítása, akkor a világítást és a közműhálózatot korszerűsíttettük, és kicseréltettük a padlóburkolatokat. Most a vizesblokkok és a konyha teljes rendbetétele került sorra. Több mint 20 millió forintot költünk a munkálatokra annak érdekében, hogy a nevelési év kezdetére már egy korszerű intézmény várja a gyerekek – mondta el lapunknak Gajda Péter.

Kránitz Krisztiántól megtudtuk, két gyerekek számára kialakított vizesblokkot, egy felnőtt öltözőt és WC-t korszerűsítenek, építenek egy új WC-t, valamint a konyha is teljes, építészeti és gépészeti felújításon esik át. Csaknem 250 folyóméternyi csatornalefolyó csövet, 180 folyóméternyi vízvezetéket és 45 folyóméternyi fűtési vezetéket cserélnek ki.