HÍREK  2018. december 17.      937
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Köszöntötték a kispesti intézmények vezetőit

Hagyományosan a Halásztanya étteremben köszöntötte a kerületi nevelési, kulturális, egészségügyi, sport és szociális intézmények vezetőit a polgármester. Részt vett az eseményen Kertész Csaba alpolgármester és Bak Ferenc, a Külső-Pesti Tankerületi Központ igazgatója is.

Köszöntötték a kispesti intézmények vezetőit
A képre kattintva galéria nyílik. (7 kép)

Kispest polgármestere megköszönte a jelenlévőknek, hogy minden nehézség ellenére sikerült elérni az idei évre kitűzött célokat. Elmondta a kerület lehetőségeihez, adottságaihoz mérten az önkormányzat mindent megtesz azért, hogy a kellő anyagi és szakmai támogatást megkaphassák a kispesti intézmények. Hozzátette, tapasztalja, hogy minden vezető a legjobb szakmai tudásával működteti intézményét.

Gajda Péter beszélt az éves 500 millió forintos intézmény-felújítási keretről, amely, mint mondta, jó helyekre került. Megígérte, hogy az önkormányzat adottságaihoz mérten a következő évben is folytatni szeretné ezt a támogatást. Az a célunk, hogy elvégezzünk minden olyan feladatot, amit a Polgármesteri Programban vállaltunk, megígértünk – jelentette ki, majd megköszönte a vezetők munkáját és boldog új évet kívánt minden jelenlévőnek.