HÍREK  2018. december 17.      1,256
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Egy tál meleg ételt és ajándékot kaptak a rászorulók

Gulyáslevessel, pogácsával, meleg teával és élelmiszercsomaggal várta az önkormányzat a nehéz körülmények között élőket a Kispesti Vigadóban, ahol hagyományosan ilyentájt osztanak ételt és karácsonyi csomagot a rászorultaknak.

Egy tál meleg ételt és ajándékot kaptak a rászorulók
A képre kattintva galéria nyílik. (10 kép)

Kispest Önkormányzata a Penzió Kft. segítségével vendégelte meg a Kispesten élő rászorulókat. A program keretében 250 adag gulyásleves és 250 ajándékcsomag várta a betérőket. Az önkormányzat igyekszik gondoskodni azokról, akik nehéz körülmények között élnek, vagy hajléktalanok – tudtuk meg Vinczek György alpolgármestertől, aki érdeklődésünkre elmondta azt is, hogy a csomagokba bejgli, alma és ételkonzerv került, amely akár az ünnepekig is eláll.

A szervezésben az önkormányzattal együttműködött most a Vöröskereszt Kispesti Szervezete, a Forrásház népkonyha szolgáltatása, a Kijárat Egyesület, a Nagyboldogasszony plébánia Katolikus Karitász Szervezete, a Misszió Alapítvány, a Közpark Kft., a Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, valamint a Kispesti Szociális Szolgáltató Központ. Az osztásban pedig a helyi civilszervezetek képviselői segédkeztek.