HÍREK  2019. május 29.      718
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Új lett a vizesblokkok a Bóbita óvodában

Néhány hét alatt, április elsejétől május közepéig elkészült a vizesblokkok teljes felújítása a Bóbita óvodában, így mind a hat fürdőszobában új eszközöket használhatnak mostantól az óvodások.

 

Új lett a vizesblokkok a Bóbita óvodában
A képre kattintva galéria nyílik. (5 kép)

Az intézmény-felújítási program keretében mintegy 25 millió forintot költött ebben az esztendőben az önkormányzat a 38 éves Bóbita óvoda vizesblokkjainak teljes felújítására. A hat csoportban 137 kisgyerek napi gondozását ellátó intézmény folyamatosan újult meg az elmúlt években. 2017-ben a felújítás során javultak az itt dolgozók munkakörülményei, hiszen a dajkák öltözőit is átalakították, de ezen kívül festettek, mázoltak, valamint a közlekedők, hat foglalkoztató, az irodák és az elkülönítő-helyiség (kb. 600 négyzetméter) burkolatát is kicserélték, tavaly pedig a világítóablakokat javították. Azért maradt még tennivaló, hiszen az óvodabútorok cseréje is időszerű, valamint a tetőszigeteléssel sem várhatnak már sokáig – tudtuk meg Gajda Péter polgármestertől, aki ellátogatott az intézménybe.

Benkőné Sipos Erika intézményvezető kérdésünkre elmondta, hogy alig egy hete vették ismét birtokba a gyerekek a felújított fürdőszobákat, és elismerően szólt a felújítást végző szakemberek munkájáról, akik folyamatosan és megfelelő színvonalon, határidőre dolgoztak.