HÍREK  2019. június 07.      941
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Gálával ünnepelt az Erkel iskola

Jótékonysági gálaműsort tartott az Erkel iskola pénteken. Az önkormányzat egymillió forintos támogatásából az udvar térkövezését fejezik be. Az Erkel kávézó és a tombola bevételét az udvar felújítási munkáira és a gyermekvédelemre fordítják.

 

Gálával ünnepelt az Erkel iskola
A képre kattintva galéria nyílik. (15 kép)

Délelőtt gyermeknapi programok várták a diákokat: volt aszfaltrajzverseny, többféle kézműves foglalkozás, amőba- és partizánlabda-bajnokság, activity játék, süteménysütés, mozi és történelmi filmeket is nézhettek a gyerekek.

Az esti gálát köszöntő Maserné Drexler Katalin igazgató arról beszélt, hogy büszke tehetséges diákjaira, akik ezt a tehetséget a gálán is megmutatják. Külön megköszönte kollégái összefogását és együttműködését, a szülőknek pedig a rendkívüli támogatást, ami példamutató, hiszen kreatív ötletekkel, társadalmi munkával is támogatják az iskolát.

A Műveltség Gyarapításáért Alapítvány kuratóriumi elnöke, a gála fővédnöke elmondta, idén olyan sok támogatás gyűlt össze, hogy minden kérelmezőnek tudtak segíteni. Jó látni, hogy itt egy értékalapú közösség teremtődik, jó ilyen suliba járni, jó diáknak és szülőnek lenni – fogalmazott

dr. Barra Annamária.

Gajda Péter polgármester idén is a gálán adta át az iskolának az egymillió forint szabad felhasználású önkormányzati támogatást, és jó szórakozást kívánt a gálaműsorhoz a közönségnek. Maserné Drexler Katalin megköszönve a támogatást elmondta, az adományból az udvar térkövezését fejezik be.

Az esti gálán felléptek a Kispesti Zeneiskola fúvósai, az Erkel iskola kórusai, diákjai és pedagógusai, a Tébláb együttes, Koczka Andrea, Sipos Boglárka, a Wondergirls, az ugrókötelesek, és a Stolen Beat.