HÍREK  2019. szeptember 27.      919
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Indul a Kispesti Bújócska!

Szeptember 28-án indul és október 19-ig tart a Shopmark Bevásárlóközpont és az önkormányzat közös játéka, amelyben kalandos ismeretterjesztő sétára invitálják a kispesti gyerekeket. A játékra regisztrálni a bevásárlóközpont oldalán, www.shopmark.hu/cikk/kispesti-bujocska, lehet! Jó játékot!

varoshaza-nyar-alt

Egy olyan közös játékot szerettünk volna kitalálni és ajánlani, amelyben a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a kerület nevezetességeivel, a város és a különböző városrészek, Wekerle történetével, a kerület testvérvárosi kapcsolataival és még sok minden érdekességgel. A játék során ezeket a helyszíneket, tízet, fel is lehet/kell keresni, majd a látottakkal kapcsolatban a kérdésekre kell válaszolni. A kitöltött játékszelvényt pedig a Shopmark Infópultjában található dobozba kell bedobni – tudtuk meg az ötletgazda Bernát Pétertől, a Polgármesteri Hivatal irodavezetőjétől.

Kapva kaptak az alkalmon és az ötleten a bevásárlóközpontban, hiszen itt a városkapunál találkoznak a városrészek, Wekerle és a lakótelep, és ez jó lehetőség arra, hogy egy játék erejéig közösen megmozduljanak és minél többet megtudjanak közvetlen környezetükről az itt élők. A kérdésre helyes választ adók között október 24-én sorsoláson döntik el, ki nyeri a Shopmark 2x 10 ezer forintos és 6x ötezer forint értékű ajándékutalványát – meséli Marian Andrea, a Shopmark marketing menedzsere.

 shopmark