HÍREK  2019. december 16.      824
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ajándékokat hozott a városházi Mikulás

Idén 14 kisgyerek kívánságát teljesítette a városházi Mikulás. A lampionos felvonuláson hirdette meg az önkormányzat, hogy akik a Városháza aulájában felállított Kívánságládába bedobják rajzos kívánságaikat, azok közül teljesítenek jó néhányat.

Ajándékokat hozott a városházi Mikulás
A képre kattintva galéria nyílik. (21 kép)

A Mikulás idén is Gajda Péter polgármester társaságában találkozott azokkal a gyerekekkel, akiknek kívánságait teljesítette az önkormányzat. Minden évben sok-sok kisgyerek ír, rajzol levelet a Mikulásnak és dobják be az aulában lévő Kívánságládába. Az évek során voltak kedves és furcsa kívánságok. Volt kisfiú, aki kezdőrúgást kért egy Honvéd mérkőzésen, de volt, aki egy fát szeretett volna örökbe fogadni a Városház téren – mondta Gajda Péter polgármester.

A gyerekek zömében apróbb játékokat, plüss-játékot, legót, társasjátékot kértek most is. Ahol testvérek külön-külön kértek ajándékot, ott minden esetben a testvérpár mindkét tagjának kívánságát teljesítettük – meséli Váradi-Fekete Petra, a program főszervezője, aki elmesélte azt is, hogy az idei év legkülönlegesebb kívánságát egy kisfiú dobta be a ládába. Ő olyan alapanyagokat kért, amelyekből pizzát tud majd sütni a családjának.