HÍREK  2020. április 20.      815
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

A Segítő Kéznek is segítenek a kispesti vietnámiak

Ma a kispesti idősgondozó szolgálatot lepte meg 1,3 millió forint értékű adományával a vietnámi Nguyen Van Thinh. Az üzletember, a TTEURO Kft. tulajdonosa 1000 darab jó minőségű szájmaszkot és védőszemüveget, valamint ugyanennyi pár gumikesztyűt adományozott a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálatnak..

A Segítő Kéznek is segítenek a kispesti vietnámiak
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)

Évek óta itt élünk Magyarországon, Kispesten, második hazánknak tartjuk, ezért természetesnek vettük, amikor indítottuk az akciót, hogy mindenki valamilyen formában segíteni próbál és hozzájárul a vírusellenes harchoz – mondta el lapunknak az akciót szervező Nguyen Hoang Linh.

Korábban a Honvéd FC ajánlott fel csomagokat húsvétra, amelyeket pár kivételével már eljuttattuk a legrászorultabb kispestiekhez, és volt, aki pénzbeli támogatást ajánlott, amelyet védőfelszerelések beszerzésére fordítottunk. A mostani vietnámi felajánlásnak nagyon örültünk, kapnak belőle ellátottjaink és dolgozóink, valamint tartalékot is tudunk belőle biztosítani. A maradékot a Kispesti Operatív Törzs rendelkezésére bocsátjuk – tájékoztatta lapunkat Balázs Piroska, a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat intézményvezetője, akitől megtudtuk, bölcsődékből, óvodákból és iskolákból 23 új, átirányított munkatársa is van a szolgálatnak, akik a megelőzéshez és az ellátottak életminőségének javításához járulnak hozzá munkájukkal.