HÍREK  2020. június 21.      802
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Jól sikerült a lányok focitornája

Budapestről és az ország különböző településeiről 10 lány focicsapat mérkőzött meg a Kispesti Sportközpont kispályás tornáján a Tichy Lajos Sportcentrumban, szombaton.

Jól sikerült a lányok focitornája
A képre kattintva galéria nyílik. (18 kép)

Az UTE és a BVSC mellett Gyula, Debrecen, Jászberény, Kecskemét, Győr, Eger, Taksony és Berettyóújfalu 12-14 éves lányokból álló focicsapatai neveztek be a Kispesti Sportközpont mostani szombati tornájára. A sportközpont hagyományosan tavasszal és Mikuláskor szervez fiúk és lányok számára is focitornákat. Idén különválasztottuk a gyerekeket, most a lányok játszhattak, télen pedig a fiúknak lesz majd torna – tudtuk meg az esemény főszervezőjétől, Lehoczki Zoltántól.

A Kispesti Sportközpont munkatársa lapunknak elmondta, jó hangulatban zajlott a rendezvény, a gyerekek is élvezték, jövőre jöhet a folytatás. Lehoczki Zoltán külön megköszönte Erős János munkáját, aki koordinátorként segítette a torna megszervezését. Megtudtuk, hogy Szurgent Lajos, a honvédos legenda a győztes csapatnak különdíjként egy, a Honvéd FC játékosai által aláírt focilabdát ajánlott fel.

A csapatokat Kertész Csaba alpolgármester köszöntötte és Vinczek György alpolgármesterrel, valamint Szurgent Lajoossal együtt ő adta át a díjakat is a legjobbaknak.

Végeredmény:
1. Gyulai Amazonok
2. Debreceni Olasz Focisuli
3. UTE