www.kispest.hu
A kerületi hírportál
Keresés
Adatvédelmi tájékoztató Hivatali ügyintézés Közérdekű adatok Ügyfélkapu
            
2014. szeptember 17. szerda
AKTUÁLIS
A nagyobb fényerő és az alacsony energiafogyasztás érdekében digitális mágneses indukciós világításra cserélték a hagyományos fénycsöves lámpatesteket a Bolyai iskola tornatermében.
Hírek
2014. szeptember 16.
26
Gesztenyetortával, virággal és a miniszterelnök emléklapjával köszöntötte Piller Bélánét 90. születésnapja alkalmából Vinczek György alpolgármester ma délelőtt.
Hírek
2014. szeptember 15.
106
Huszonharmadik alkalommal rendezte meg városrész őszi szabadtéri fesztiválját a Wekerlei Társaskör a hétvégén. A programok többségét az eső ellenére is megtartották.

Hírek
2014. szeptember 15.
51
Összesen mintegy ezren voltak kíváncsiak a KMO harmadik alkalommal megrendezett, Nyitott Ház elnevezésű tanfolyamokat és szolgáltatásokat bemutató ingyenes programjára.
Hírek
2014. szeptember 15.
35
Horváth Péter Balázs Béla-díjas fotográfus fotótanfolyamának diákjai mutatkoznak be képeikkel a KMO Előtér-galériájában. Október közepéig láthatók a fotográfiák.


További programajánlók
PROGRAMAJÁNLÓ
153
Ügyességi versenyt szervez ovisoknak és kisiskolásoknak a Kispest Jövőjért Egyesület 2014. szeptember 19-én 17.30-tól a Kós Károly téren.
PROGRAMAJÁNLÓ
49
„Árnyas kert, kockás abrosz és egy jó fröccs – nyári kulinária” - kerthelyiséggé változik az üllői úti könyvtár 2014. szeptember 20-án a Könyvtári KultúrCaféban.

KÖZLEMÉNYEK
KÖZLEMÉNYEK
Rejtő Jenő emlékére irodalmi vetélkedőt indít felsőbb évfolyamosoknak az FSZEK Lőrinci Nagykönyvtára és kispesti Üllői úti Könyvtára.


© 2000-2014 Kispest.hu. Minden jog fenntartva. | Közérdekű adatok | Hivatali ügyintézés | Ügyfélkapu | Impresszum | Böngésző-kompatibilitás | RSS Feed | Webmail