www.kispest.hu
A kerületi hírportál
Keresés
Adatvédelmi tájékoztató Hivatali ügyintézés Közérdekű adatok Ügyfélkapu
            
2014. szeptember 20. szombat
AKTUÁLIS
A teljes felújítás után két lakással gyarapodik a Családok Átmeneti Otthona a Nagysándor utca 44. alatti önkormányzati ingatlanon. A tervek szerint év végére elkészül az első két lakás.
Hírek
2014. szeptember 18.
95
A költségvetési rendelet módosításáról, támogatási szerződésekről és felsőoktatási ösztöndíjpályázathoz való csatlakozásról is döntöttek a képviselők a mai testületi ülésen.
Hírek
2014. szeptember 17.
170
Átadták ma a Kispesti Rendészeti Központot (KRK) az Eötvös utcában. A Polgármesteri Hivatal új irodájának kialakítására 18 millió forintot költött az önkormányzat.

Hírek
2014. szeptember 17.
82
Kilencedik alkalommal rendezett Egészségnapot a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat. A Nyugdíjasházban megtartott program szakmai támogatója a Richter Gedeon Nyrt. volt.
Hírek
2014. szeptember 17.
136
Jól szerepeltek a kispesti versenyzők a hétvégi nyolcadik nyílt nemzetközi Kyokushin-Kispest Karate Kupán, a Károlyi gimnázium tornatermében.


További programajánlók
PROGRAMAJÁNLÓ
93
„Árnyas kert, kockás abrosz és egy jó fröccs – nyári kulinária” - kerthelyiséggé változik az üllői úti könyvtár 2014. szeptember 20-án a Könyvtári KultúrCaféban.
PROGRAMAJÁNLÓ
72
A Kulturális Örökség Napjai keretében 2014. szeptember 21-én lovaskocsikázást, vezetett sétát és könyvbemutatót szervez a Wekerlei Társaskör.

KÖZLEMÉNYEK
KÖZLEMÉNYEK
37 
Rejtő Jenő emlékére irodalmi vetélkedőt indít felsőbb évfolyamosoknak az FSZEK Lőrinci Nagykönyvtára és kispesti Üllői úti Könyvtára.


© 2000-2014 Kispest.hu. Minden jog fenntartva. | Közérdekű adatok | Hivatali ügyintézés | Ügyfélkapu | Impresszum | Böngésző-kompatibilitás | RSS Feed | Webmail