EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK  2012. február 22.

Yamamoto Rehabilitáció Intézet

1196 Budapest, Fő utca 50/A.

Dr. Hegyi Gabriella intézményvezető
tel.: 281-3035

http://www.yamamoto.hu/

Az 1989-ben Budapesten alakult intézet elsőként ötvözte a hagyományos és a komplementer (természetes gyógymódok, természetes gyógyszerek) orvoslást az integratív egységes orvostudomány jegyében.

Dr. Yamamoto neurológus professzor (Japan, Nichnan) az akupunktúra egyik un. mikrorendszerének felfedezője, (Yamamoto féle scalp-akupunktúra) a japan Yamamoto Klinika és Rendelőintézet vezetője egyedül ennek az intézménynek adta nevét, mert Dr. Hegyi Gabriella a tanítványa volt Japánban. Ezen módszer bevezetése és alkalmazása is az intézet alaptevékenységei között van.

Az Intézet Budapest XIX. kerületében, Kispesten, a kertvárosi környezetben található. Jól felszerelt, nyugat-európai követelményeknek megfelelően kialakított, folyamatosan bővülő műszerparkkal, korszerű rehabilitációs eszközökkel, psychológiai-mentálhygienes, életmódvezetési tanácsadással áll a járóbetegek rendelkezésére.

Az intézet által végzett egészségügyi szolgáltatások hiányt pótolnak a jelenlegi egészségügyi rendszerben a diagnosztika és a rehabilitáció terén. Sok olyan paciens keresi fel a rendelőt, akiknél a hagyományos diagnosztikai módszerek, illetve kezelések életminőségükben, vagy állapotukban nem hoztak kielégítő eredményt. Az Intézet által alkalmazott komplementer módszerek mérhető módon hoztak állapotukban javulást.
A komplementer orvosi módszerek rendkívül előnyösek abból a szempontból, hogy a túlzott gyógyszeres terápia ellensúlyozásaként csökkentik a szükséges gyógyszermennyiséget és azok esetleges nem kívánatos hatásait.
Az alkalmazott komplementer orvosi módszereknek szakavatott kezekben nincs mellékhatása.

Az intézetben szakképzett, több orvosi szakmában is járatos orvosi és egészségügyi személyzet dolgozik magas szinten.

Bejelentkezés: 06-1-281-3035, 10 és 14 óra között a recepciónál

Akupunktúra-Rehabilitáció Alapítvány