KÖZLEMÉNYEK  2020. július 10.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Teljes körű egészségügyi ellátást nyújt a szakrendelő

Tisztelt Kispesti Lakosok!
Kedves Betegeink!

A járványhelyzet kedvező alakulását követően teljes körű egészségügyi ellátást nyújt a Kispesti Egészségügyi Intézet.
Miniszteri utasításnak eleget téve igyekszünk minden lehetséges megoldást biztosítani az előírt orvos-beteg találkozást megelőző konzultáció és időpontfoglalásra. A többszörös telefonálás, e-mailben realizált értekezések ellenére is erőt próbáló ez a feladat mind Önök, mind Dolgozóink részére. Tisztában vagyok azzal, hogy amikor valamennyi találkozást időpontfoglalásnak kell megelőznie, akkor minden vonal mindig foglalt, amit azonban Önök úgy észlelnek, hogy kicseng és nem veszik fel.

Áthidaló megoldást jelent az egyes szakrendelések e-mailben történő felkeresése. Az így folytatott kapcsolatfelvétel kitűnően működik, Munkatársaink a rendelés végén visszajeleznek.

Július 13-ától a Betegirányító is ad időpontot, valamint fokozatosan elindul egy webes előjegyzés egyelőre pilot módon 6 szakrendelésre (kardiológia, urológia, fül-orr-gégészet, ortopédia, reumatológia, szemészet). A sikeres próbaidőszakon túl, ha teljes körűvé válik, jelentős javulást eredményez az előjegyzések menetében.

Már többször jeleztem, hogy a laboratórium munka szervezése nem feladatom, azonban épp az előjegyzések segítése érdekében kezdeményeztem a Synlab ügyvezetőjével közeli megbeszélést ugyancsak egy webes előjegyzés lehetőségének megteremtése érdekében.

Talán fentiek fényében kérhetem Önöket szíves belátásra, elfogadásra és megértésre. Nem segíti munkánkat, ha e tárgyban panaszlevelekkel fordulnak az Önkormányzathoz, és Igazgatásunkra. Folyamatosan a technikai megoldások optimalizálásán dolgozunk.

Az intézet területén továbbra is kötelező az Önök és Dolgozóink védelmét szolgáló járványügyi védekezés maximális betartása. Amikor a környező országokban aggasztóan emelkedő esetszám látható a koronavírus fertőzéssel kapcsolatban, akkor úgy gondolom, egyetértenek a némi kényelmetlenséggel járó óvó-védő rendszabályok fenntartásával.
Mindannyiuknak jó egészséget kívánok!

Dr. Kumin Marianna
főigazgató-főorvos

 egeszsegugyi-intezet-jo