VELÜNK TÖRTÉNT...  2022. május 31.      396
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kihívás a Segítő Kéznél

Csatlakoztunk a Magyar Szabadidősport Szövetség 2022. évi felhívásához, így május 25-én, a Kihívás Napján jót mozogtak ellátottjaink.

Kihívás a Segítő Kéznél
A képre kattintva galéria nyílik. (4 kép)

A verseny keretében a résztvevőknek 15 perces aktív, pulzusnövelő mozgást kellett végezniük, melynek formája szabadon választható volt. A rövid, életkorhoz igazodó gyakorlatokat a klubvezetők állították össze, figyelembe véve ellátottaink életkorát, testi adottságát, és egészségi állapotát.

Mivel a járványveszély nem múlt el, így kiscsoportokban délelőtt 10 órától vártuk a kihívást vállaló és egészségükért tenni akaró jelentkezőket. Az időjárás kedvező volt, így a legtöbb helyszínen kint a szabadban sportolhattak az ellátottak.

A leglelkesebbek – és a legfiatalabbak is – a Csillagok Napközi Otthonának gondozottjai voltak, akik jókedvűen kapcsolódtak be a közös tornába. Az idősek nappali ellátását biztosító klubjaink közül a Wekerlei volt a legaktívabb, akik a Senior Kondicionáló Parkban található tornaeszközöket is használták.

Természetesen mind a 76 versenyző aktivitása és odaadása dicsérendő, melynek eredményeképpen sikeresen zártuk a programot. A résztvevőknek a közreműködést ezúttal is emléklappal köszöntük meg.

Bízunk benne, hogy 2023-ban még többen csatlakoznak felhívásunkhoz, és a járványveszély elmúltával a korábbi hagyományainknak megfelelően ismét együtt tornázhatunk ugyanazon a helyszínen.

Köszönöm a részvételt, és további jó egészséget kívánok.

Balázs Piroska igazgató
Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat