VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. június 16.      293
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ez történt az Obsitossal májusban

Az Obsitos Fúvószenekar az áprilisi hatvani fellépést követően, májusban folytatta vidéki utazásait.

A képre kattintva galéria nyílik. (5 kép)

Első helyszín Rétság volt, ahol különös gonddal válogatott műsorral kedveskedtek a katonai kistérségi találkozó résztvevőinek.

Május 20-21 között „Helybe visszük a kultúrát” címet viselő missziós útjukat kezdték meg a Falvak Kultúrájáért Alapítvány meghívására. Céljuk eljuttatni műsorukat azokra a kistelepülésekre, elsősorban az ország keleti peremvidékén elhelyezkedő hátrányos helyzetű kistérségekbe, ahol más lehetőség nincs az ismeretszerzésre és a szórakozásra.

Első helyszínük az Aranyosapátiban található Aranyossziget volt, ahol hátrányos helyzetű gyermekeknek adtak zenei és zeneszerzői ismertetővel színesített hangversenyt. Következett Tarpa nagyközség, majd Vásárosnamény és végül egy csodálatos kistérség Vámosatya. A zenekar műsora kifejezetten a magyar zeneművekre és zeneszerzőkre épült, amelyek között híres történelmi indulókat is hallhatott az érdeklődő közönség.

Május 27-én 3. alkalommal rendezték meg Dél-pest Fúvószenekari Találkozóját, amelyen rajtuk kívül még további három fúvószenekar közreműködött, a Vecsési Hagyományőrző Zeneegyesület Fúvószenekara, Dunakeszi Koncertfúvósok, a Keil Ernő Közhasznú Fúvószenekari Egyesület és természetesen a házigazda Obsitos Fúvószenekari Egyesület. 


Címlap
Önkormányzat
A kerület működése
Ügyintézés
Kispest
Kapcsolat
Választások-szavazások
Intézményi étkezésbefizetés
Hírek
Közlemények
Pályázatok
Programajánló
Archívum
Közérdekű adatok
Ügyfélkapu
Adatvédelem
Társadalmi véleményezés
Hírek
Közlemények
Pályázatok
Programajánló
Adatvédelem
Társadalmi véleményezés
Közérdekű adatok
Ügyfélkapu
Archívum