VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. július 03.      980
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Tartalmas félévet zártak a nyugdíjas pedagógusok

Tartalmas, gazdag programokon vettek részt a Nyugdíjas Pedagógusok Egyesülete Kispest tagjai az elmúlt hónapokban.

Tartalmas félévet zártak a nyugdíjas pedagógusok
A képre kattintva galéria nyílik. (6 kép)

Programjainkat nyugdíjasaink szervezik, másoknak örömet és szeretetet adva. A farsang már hagyomány nálunk. A tagok adták elő igen vidám műsorukat, utána jólesett a saját készítésű fánk.

A téli hidegben rendszeresen jártunk Budapest nevezetességeit megismerni idegenvezetéssel, például a Duna Palotát, a Nemzeti Színházat, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumot és a Fürdőmúzeumot.

Csodálatos volt áprilisban a budai Várban tett sétánk a virágzó fák alatt, még a hideget is elfelejtettük. Áprilisi összejövetelünkön egy „operanagykövet” látogatott el hozzánk és beszélt élményeiről.

Májusban mentünk az éves autóbuszos kirándulásunkra, amit nagyon élveztünk. Tiszadob, Széphalom, Hollóháza és Vizsoly rengeteg látnivalóval szolgált.

Egyesületünk öt évvel ezelőtt alakult, ezért jubileumi pedagógusnapi ünnepséget tartottunk június 8-án. Köszöntöttük az öt éve önzetlenül segítő alapító tagokat, sokat dolgozó kollégákat, jubiláló pedagógusainkat is. Csodálatos, színvonalas műsorral köszöntöttek bennünket az Ady Endre Általános Iskola tanulói. Fehér asztal mellett beszélgettünk az elmúlt eseményekről, jó hangulatban kívántunk szép nyarat egymásnak.

Néhány esemény még kimaradt, de így is látható, hogy egyesületünk szép félévet tudhat maga mögött. Ezúton is köszönjük a Kispesti Önkormányzatnak az anyagi támogatást, hiszen saját erőből nem jutottunk volna el ennyi helyre.

Szabó Ferencné