VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. július 31.      765
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Színesebb lett a Gyermekek Átmeneti Otthona

A Mosolygó Kórház Alapítvány által közvetített önkéntesek, munkatársak általában kórházak gyermekosztályait szépítik meg folyosók, kórtermek díszítő festésével.

A képre kattintva galéria nyílik. (12 kép)

Faragó Brigitta országos koordinátor májusban kereste meg intézményünket, a Kispesti Szociális Szolgáltató Centrum Gyermekek Átmeneti Otthonát. Az alapítvány felajánlásának eredményeképpen az otthon társalgójának fala július utolsó hétvégéjén megszépült. A falfestés tervrajza Illés Andrea festőművész munkáját dicséri.

A munkában az E.ON Hungária Zrt. dolgozói támogatási szerződés keretén belül, mint önkéntes csapat gyönyörű, színes, vidám falfelületeket hoztak létre, mellyel az átmeneti otthonban lakó gyermekek és fiatalok mindennapjait tették vidámabbá. Az Akzo Nobel Coatings Zrt. adományozta a munkálatokhoz elengedhetetlen színes festékeket.

A falfestő projektet nagyon színvonalasan megszervezte az alapítvány és külön köszönjük, hogy a gyerekeket is bevonták. Az elképzeléseiket is figyelembe véve nagy lelkesedéssel, kreativitással dolgoztak együtt az otthon lakói a felnőttekkel.

Vighné Vincze Erzsébet intézményvezető 


Címlap
Önkormányzat
A kerület működése
Ügyintézés
Kispest
Kapcsolat
Választások-szavazások
Intézményi étkezésbefizetés
Hírek
Közlemények
Pályázatok
Programajánló
Archívum
Közérdekű adatok
Ügyfélkapu
Adatvédelem
Társadalmi véleményezés
Hírek
Közlemények
Pályázatok
Programajánló
Adatvédelem
Társadalmi véleményezés
Közérdekű adatok
Ügyfélkapu
Archívum