VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. november 06.      1,090
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Halloween party a GYÁO-ban

A hagyományos Halloween buli október 31-én vette kezdetét a Gyermekek Átmeneti Otthonában, idén 14 gyermek részvételével, akiknek az őszi szünetét igyekeztünk kollégáinkkal színesebbé tenni.  

Halloween party a GYÁO-ban
A képre kattintva galéria nyílik. (15 kép)

A GYÁO-ban lakó gyermekek különböző korosztályúak, de többségük kiskamasz, akik különösen várták az eseményt, és már napokkal korábban részt vettek a készülődésben is. Közösen díszítettük fel az otthont őszi díszekkel, amiket színesítettek az itt-ott megjelenő pókok, denevérek, boszorkányok és ijesztő álarcok.

Közös reggeli után a gyermekeket két csapatra osztottuk, az egész napos program alatt egymással versenyeztek a „Tökfilkók” és a „Tökfejek”. Volt tökfaragás, süteménysütés – muffin és zabpelyhes hobbit keksz készült –, amikor a sütemények elkészültek kezdetét vette a beöltözés.

Az egyórás készülődés alatt a gyermekek és felnőttek nagy átváltozáson mentek keresztül arcfestés és jelmezek segítségével. A szobákból és az irodából hosszas készülődés után múmiák, zombik, boszorkányok, lovagok, ninják, kalózok és mindenféle ijesztő alakok kerültek elő. A jelmezes felvonuláson meglátogattuk a Gyermekjóléti Szolgálat és Gyermekjóléti Központ dolgozóit, akik a nekik tetsző jelmezeket cukorkával és csokiszeletekkel jutalmazták.

Ezek után kezdetét vette a játék:  
- Csapatos játék összeszerelés
- Almakiszedés vizesvödörből hátrakötött kézzel
- Célba dobás kartondobozba

A nap végére elfáradtunk mindannyian, de mindenki nagyon jól érezte magát.

Gyermekek Átmeneti Otthona