VELÜNK TÖRTÉNT...  2017. november 10.      874
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kemencén tartottuk évzáró bulinkat

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Kispesti Szervezete évzáró kirándulására közkívánatra 2017. november 7-én került sor. Gyönyörű időben indultunk és értünk a Börzsöny lábánál csörgedező Kemence patak völgyébe.

Kemencén tartottuk évzáró bulinkat
A képre kattintva galéria nyílik. (5 kép)

A Börzsöny hegység egyik legszebb helyén fekvő kisfaluba Kemencére utaztunk. A települést festői környezet veszi körül. Az egész falu a Börzsöny oldalába simul, a róla elnevezett patak szeli ketté, ami az Ipolyba torkollik. Itt helyezkedik el a Kőrózsa Panzió, ahová jó hangulatban érkeztünk. 24 éve kedvenc helyünk, szeretettel jövünk ide minden alkalommal, ahol minket is szeretettel fogadnak. Jól ismerjük e gyönyörű helyet, ahol tavasszal, ősszel, télen és nyáron minden alkalommal ismerkedünk az erdő csodálatos világával.  Ebéd előtt rövid sétát tettünk, majd várt a finom ebéd, amit kellemes zene kísért. Ebéd után fergeteges hangulat alakult ki, táncra perdültünk, amit nem lehetett abbahagyni, mert a zenész megállás nélkül játszott. Amatőr művészeink, Marika és János, mint minden alkalommal most is jó hangulatban, nagy sikert arattak. Volt idő közben nagy sétát is tenni.

A nagysikerű találkozó felejthetetlen marad, a tagság egy része most volt itt először, nagyon jól érezték magukat. Nagy öröm, hogy sok 80 éven felüli is volt, akik 24 év alatt minden alkalommal részt vett, és most is végigtáncolta a délutánt. A kemencei kiránduláson 90 fő vett részt.

Medgyes Janka