VELÜNK TÖRTÉNT...  2018. október 04.      2,159
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Kispesti Olimpiász először

Szeptember közepén rendezte meg a Kispesti Sportközpont az első Kispesti Olimpiászt a kerületi általános iskolák diákjai számára Káptalanfüreden.

Kispesti Olimpiász először
A képre kattintva galéria nyílik. (18 kép)

A 3 napos rendezvény jól sikerült, a strandtollas kivételével az összes sportágat, versenyszámot sikerült lebonyolítani. A gyerekek élvezték a programokat és ez a legfontosabb. Az időjárásra sem lehetett panasz, még a Balatonban való fürdést is meg tudtuk oldani. Minden elővigyázatosság ellenére sem úsztuk meg sérülések nélkül. Őket elszállítottuk a veszprémi kórház baleseti sürgősségi osztályára, ahol megkapták a szakszerű ellátást. Amennyiben a következő rendezvényen több csapat jelentkezik, mindenképpen szükséges helyi orvos biztosítása!

Az összetett verseny helyezettjei kupa, érem, csokoládé, oklevél díjazásban részesültek, az első helyezett elnyerte és egy évig őrizheti a vándorserleget.

A rendezvény szakszerű lebonyolításában 10 rendező vett részt Lángi Gábor intézményvezető irányításával, a gyerekek biztonságára 3 testnevelő pedagógus vigyázott.

Kerekes Balázs, a Kispesti Sportközpont munkatársa

olimpiasz-eredmeny2018