VELÜNK TÖRTÉNT...  2019. február 25.      1,136
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Győztek a kispesti strandröplabdás lányok

Aranyérmet szerzett a Bábel Virág és Balogh Borbála duó az ÓSSC Farsang Kupáján február 24-én, vasárnap.

Győztek a kispesti strandröplabdás lányok
A képre kattintva galéria nyílik. (4 kép)

A 12 párost felvonultató mezőnyben (START UP 3* leány U16) a “D” jelű csoportba kerültek a lányok. Az első meccsen a Krakoczki/Domján páros ellen egy kicsit még akadozott a játék, érezni lehetett, hogy teremből jöttek a lányok, erre sajnos ráment az első szett, de aztán gyorsan magukhoz tértek és fordítani tudtak így 2:1 arányban megnyerték a meccset.  

A második csoportmeccs simára sikerül 15:6-ra és 15:3-ra nyertek, így bebiztosították a csoportelsőséget, ezzel együtt a legjobb nyolcba jutást, és kaptak egy rövidebb pihenőt.

Majd a negyeddöntőben fölényes győzelmet arattak a Závecz/Kenyeres páros ellen.

Érdekesség, hogy a “D” jelű csoport mindhárom csapata eljutott a legjobb négy közé, így előbb a csoportban még akadozó játékkal legyőzött Krakoczki/Domján párost most 15:5-re, valamint 15:10-re verték két szettben.

Utána pedig meg sem álltak az aranyéremig, a döntőben ismét 2:0-ra győzedelmeskedtek a Barta Kamilla/Honti-Majoros Chiaraduó ellen.

A lányok végig nagyon szépen, pontosan és kevés hibával játszottak. Betartották taktikai utasításaimat. Ezzel az elsőséggel, második közös versenyükön, eddigi pályafutásuk legszebb eredményét sikerült elérniük.

Szabó Dorottya edző
(Fotó: Szabó Dorottya és Horváth Tamás)