VELÜNK TÖRTÉNT...  2019. április 08.      683
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Ismét győztek a röplabdás lányok

Szombaton újra hazai pályán szerepelt női NB II-es csapatunk a Keleti csoport küzdelmei során.

ropi02

Ellenfelük a szezon közben megerősödött DEAC gárdája volt. Az alapszakasz során 3-0 arányban nyertünk, viszont a középszakaszban, Debrecenben vereséget szenvedtünk. Az elmúlt fordulóban 3-1 arányban kikaptunk Kecskeméten, míg ellenfelünk meglepetés-győzelmet szerzett a listavezető DSZC-Eötvös csapatával szemben.

ropi03

Az első szettben végig fej-fej mellett haladt a két csapat, de a szett végére a vendégek vették át a vezetést (0-1). A második játékrészben feljavult a kispesti lányok nyitásfogadása, és támadójátéka. Végig tartottuk a vezetést így kiegyenlítettük a szettarányt (1-1). A harmadik játékrészben is irányítottuk a játékot, a cserék is jól szálltak be a küzdelembe, egy kicsit szorosabb végjátékban, de nyertük az aktuális játékrészt (2-1). A negyedik szettben sem változott a játék képe, végig szépen irányítottuk a játékot, nagy százalékban használtuk ki a saját támadásainkat és remekül szerváltunk. Megérdemelt volt a nagyobb különbségű szettgyőzelem (3-1).

ropi01

NB II – Keleti csoport

Budapest, Szent Benedek Gimnázium, 50 néző, vezette: Szél M., Takács Á.

Kispest SE – DEAC 3-1 (23-25, 25-19, 25-22, 25-18)

Kispest SE: Lakatos D., Bosnyák K., Vígh I., Pádár A., Szabó K., Fehér Zs., csere: Sipos V., Szokolai Zs., (liberók), Sipos R., Papp L. edző: Takács Gergely

Takács Gergely