VELÜNK TÖRTÉNT...  2019. június 12.      1,856
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Amerikai kitüntetés a Deák gimnáziumnak

A Kispesti Deák Ferenc Gimnázium az Amerikai Kereskedelmi Kamarától elnyerte a Karrierorientációs Programban a legaktívabb iskola kitüntető címet.

deak-karrier02

2019. június 6-án az ötödik alkalommal megrendezett „Versenyképes Oktatás”című konferencia keretén belül vehették át a díjat a gimnázium képviselői. A kamara 2018-ban indította Karrierorientációs programját azzal a céllal, hogy a munkaerőpiac és az oktatás szereplőit közelebb hozza egymáshoz. Az iskolákból kikerülő diákokat már diákéveik alatt hozzásegítik a munkaerőpiacon való biztosabb tájékozódáshoz, megkönnyítik pályaválasztásukat és majdani elhelyezkedésüket a munka világában. A program keretében vezető beosztású vállalati önkéntesek tartottak érdekes, figyelemfelkeltő foglalkozásokat, előadásokat a gimnáziumban. Diákjainknak lehetőséget biztosítottak arra, hogy vezető amerikai cégek budapesti vállalatait meglátogassák.

Büszkén mondhatjuk, hogy minden látogatónk és vendéglátónk elismerően nyilatkozott a gimnáziumról. Diákjaink pedig egyöntetűen hasznosnak, jövőbeli pályaválasztásuk szempontjából meghatározónak ítélték meg a programokat.

Velenczeiné dr. Bierbauer Zsuzsanna
programkoordinátor

 deak-karrier01