VELÜNK TÖRTÉNT...  2019. november 22.      622
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Jótékonysági est a szívbeteg kisfiú megsegítéséért

Jótékonysági koncertet szervezett a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítvány november 21-én a Városháza dísztermében. Az est bevételét az alapítvány ötszázezer forintra kiegészítette, és egy kétéves, szívtranszplantációs műtét előtt álló kispesti kisfiúnak adja.

Jótékonysági est a szívbeteg kisfiú megsegítéséért
A képre kattintva galéria nyílik. (9 kép)

A résztvevőket az önkormányzat nevében Vinczek György alpolgármester köszöntötte. A zenét a Csillag Kórus és Zenekara szolgáltatta, az esten felléptek a New Range Debrecen Linedance Club tagjai, akik countrytánccal színesítették a műsort.

Az 1991-ben alakult közalapítvány évek óta szervez célzott, kiemelten fontos adománygyűjtő rendezvényeket. A rendkívül aktív – havonta ülésező – közalapítvány kuratóriuma önkéntes alapon végzi lelkiismeretes, alapos szakmai munkáját. Célunk, hogy a kispesti rászorultak speciális élethelyzetéhez (fogyatékosság, tartós betegség, krízishelyzet, egészségromlás következtében) pénzbeli segítséget nyújtsunk.

Az idei jótékonysági est bevételével a szívtranszplantációs műtét előtt álló B. Patrikot támogatjuk. A kétéves kisfiú szüleivel és két testvérével él Kispesten, eddig tizenegy orvosi beavatkozáson van túl. Az est bevételét a család egy, a műtét alapfeltételeként szükséges steril szoba kialakításához szeretné felhasználni. A jótékonysági est teljes bevételét a közalapítvány kiegészítette, így összesen 500 ezer forintot adunk át november utolsó hetében a kisfiú szüleinek.

Deákné Császár Gabriella elnök