VELÜNK TÖRTÉNT...  2020. április 23.      714
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Adományosztás a Szociális Szolgáltató Centrumban – Vészhelyzetben is segítünk

Intézményünkben a vészhelyzet kihirdetését követően is változatlan időben, minden kedden és csütörtökön osztottunk élelmiszer-adományt (pékáru, tojás, zöldség, gyümölcs) az Élelmiszerbank egyesület segítségével, alkalmanként 50-60 családot, egyedül élőt segítve.

adomany01

Intézményünk ezen felül több mint 70 rászoruló családnak, illetve idős házaspárnak és egyedül élőnek tudott 5000-10000 Ft értékben tartós élelmiszercsomagot biztosítani, amit az esetek felében a rászorulók számára ki is szállítottunk.

A jelenlegi helyzetben igyekszünk a személyes találkozásokat a lehető legszükségesebbekre korlátozni, azonban gondozott családjaink, illetve krízishelyzetbe kerülők esetén a vészhelyzetben alkalmazandó higiénés szabályok betartásával továbbra is igyekszünk mindenkinek segítséget nyújtani.

Az intézményünkhöz elsősorban élelmiszer-adomány segítségért fordulóknak minden esetben tudtunk csomagot biztosítani.

Az adományok kiosztásához a Kispesten élő vietnámi közösség 400 kg liszttel járult hozzá, illetve több kispesti lakos is felajánlásokkal kereste meg intézményünket. Az adományokat, melyeket kispesti rászorulókhoz jutattunk el, ezúton is köszönjük!

A kialakult helyzetben, hat a tanulmányaikat otthon folytatni kénytelen gyermeknek sikerült számítógépeket biztosítani, szintén felajánlások segítségével.

Friedrich Gábor szakmai vezető 

adomany02