PROGRAMOK KISPESTEN  2018. január 23.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Élményfestés játékműhely a WKK-ban

2018-ban havonta egyszer, szombat délelőttönként folytatódnak azok a mesés kreatív foglalkozások a Wekerlei Kultúrházban, melyek 5-12 éves gyerekeknek kínálnak különleges időtöltést.

elmenyfestes

Az önfeledt játék közben a gyerekek észrevétlenül feloldódnak, levezetik a felgyülemlett feszültséget, és csodás, sajátos világuk egyre bátrabban mutatkozik meg. Ez az az útravaló, amit majd magukkal visznek a hétköznapokba: az élmény, a bátorság és az öröm.

A február 3-án 10 órakor kezdődő műhelyfoglalkozás témája a farsang lesz, amikor is sok zenével, vidámsággal, mozgással, igazi színkavalkádot fognak varázsolni a kis résztvevők. A gyerekek most másképp festenek, mint eddig, más felületre, más eszközökkel.

Március 3-án a tavaszelő – kikelet hava lesz a téma. Ez alkalommal megfestik és hívogatják a tavaszt, minden színével és szépségével együtt. Életre hívják a természetet, a virágokat. Varázsolnak! Tavasszal rügyeznek a fák, újraéled és ébredezik minden, amely csodát ők a varázspálcájukkal keltik életre, és a húsvétra is készülnek.

A részvételhez festés- és rajztudás nem szükséges, váltóruha viszont igen.

Részvételi díj: 1 500 Ft/gyerek (az anyagköltséget is tartalmazza)

Előzetes jelentkezés szükséges a foglalkozásvezetőnél: Bertók Zsuzsanna | +36 20 459 3504 | zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com

WKK