PROGRAMOK KISPESTEN  2019. január 10.
Figyelem: a cikk archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.

Programok a Wekerlei Könyvtárban - 2019. január

VERSBARÁTOK KLUBJA
Időpont: 2019. 01. 11., péntek 16.00-17.00
Klubvezető: Juhász Magda
Az év első klubfoglalkozásán együtt köszöntjük a 2019. évi új esztendőt az irodalom és a versek segítségével. Nagy Lászlóra és Babits Mihályra emlékezünk közös versfelolvasással, versmegosztással.A programon a részvétel díjtalan.

PÉNTEK ESTI MESÉK
DIAVETÍTÉS KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!
Időpont: 2019. 01. 18., péntek 17.00-18.00
A Nagy Dia Nap sikere után szeretettel várjuk a gyerekeket, szülőket és nagyszülőket az év első diafilmvetítésére a Wekerlei Könyvtárba!
A mesekedvelők megnézhetik a legújabb diafilmünket, Varró Dániel meséjét, a "Csütörtök, a kisördög és az ördöngös molnár" című filmet is. A kellemes, szórakoztató és játszva tanító diafilmnézés olyan, mint Aladdin csodalámpája, csak elkezdjük nézni a filmet, és ott lehetünk, ahol szeretnénk. Repüljünk együtt távoli országokba, palotákba, akár a sárkányok földjére!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

WEKERLEI VILÁGJÁRÓK
ÉSZAK-AMERIKA - NAGY MAGASSÁGOKBAN ÉS MÉLYSÉGEKBEN!
Időpont: 2019. 01. 25., péntek 17.30-18.30
Előadó: Laczkó Magdolna
A vetített képes előadás egy kis betekintést nyújt Észak-Amerika vidékeire és nagyvárosaiba: Colorado Államból, Denvertől elindulva nyugat felé egészen az óceán partjáig és vissza. Három hét nyaralás, felüdülés, 5200 km nagy magasságokban és mélységekben a Grand Canyon szélén. A nemzeti parkokon keresztül kiemelten a Mesa Verde meglátogatásával, az ősi pueblo indiánok és az anasazi romok feledhetetlen élményével. Las Vegas esti, éjszaki fényeivel - 44 fokban a Nevadai sivatagon keresztül a 4 méteres hullámokig, Los Angeles és Malibu bemutatásával, amik önmagukért beszélnek. Ismerjük meg együtt Észak-Amerikát az előadó élményein, tapasztalatain keresztül!
A programon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

amerika-wkk

Wekerlei Könyvtár
Cím:1192 Budapest, Kós K. tér 9.
Telefon:+36/1/282-9634
E-mail:wekerlei.konyvtar@gmail.com
Honlap: konyvtar.kispest.hu, wekerleikonyvtar.hu 
Facebook:facebook.com/wekerleikonyvtar